Werkplek

beheer

Zorgeloos ondernemen.

Werkplekken

Werkplekken zijn de bouwstenen van het bedrijf. Een goed ingerichte werkplek met toegang tot de benodigde applicaties en software bevordert de productiviteit van elke werknemer. Net als wanneer een werkplek niet de juiste tools heeft er veel tijd verloren gaat om hier omheen te werken. 

Daarom zorgen wij ervoor dat alle werkplekken compleet worden ingericht en beheerd, zo kun je snel schakelen als er problemen zijn, er een nieuwe medewerker bij komt of wanneer er gewisseld wordt tussen verschillende projecten.

Complete inrichting

Op basis van de wensen en benodigdheden van het bedrijf richten wij alle werkplekken op dezelfde manier in, een uniforme manier van werken. Wij zorgen ervoor dat iedere werkplek ready-to-go is met de juiste software, applicaties en hardware.

Maar ook een stabiele internetverbinding en een aansluiting op het kantoornetwerk vallen hier onder. Alles wat nodig is om aan de slag te kunnen op een plek.

Beveiliging

Degelijke beveiliging is van extra belang wanneer er met belangrijke of gevoelige data wordt gewerkt. Daarom rusten wij iedere werkplek uit met ESET Enterprise Security, zo weet je zeker dat alles goed beschermd is tegen eventuele problemen. 

Ook begrijpen wij dat medewerkers soms wisselen van project of rol, dankij Office 365 is het mogelijk om per medewerker in te stellen welke rechten deze persoon heeft en welke data wel of niet toegankelijk is.

Service

Als alle werkplekken eenmaal ingericht en draaiend zijn is het van belang dat zo ook regelmatig geupdate en onderhouden worden. In onze servicepakketten is daarom maandelijks tijd inbegrepen dat wij op locatie langskomen om alles goed draaiend te houden.

Zo weet je zeker dat de systemen altijd up-to-date zijn en kunnen problemen en uitval voorkomen worden. 

“Een betrouwbare werkplek is een productieve werkplek.”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw werkplekken een boost te geven?

Gevestigd in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Downtime is al vervelend genoeg, snel geholpen worden is daarom ons streven.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp op locatie!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?