WiFi dekking

Tijd voor een upgrade.

slechte wifi dekking

Naast de snelheid kan het bereik ook voor problemen zorgen. Tegenwoordig willen we overal in huis een goede en stabiele verbinding, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. 

Vaak heb je op zolder, in de tuin of de garage weinig tot geen bereik vanaf je modem. Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden om de dekking van je WiFi netwerk uit te breiden zodat je wel echt overal bereik hebt.

WiFi Booster

Een WiFi Booster of repeater is de goedkoopste oplossing om je bereik te verbeteren. Deze apparaatjes pakken het bestaande WiFi signaal op en zenden dit, met meer kracht, opnieuw uit. 

Let hierbij wel op dat het belangrijk is dat de booster op een plek komt waar de WiFi dekking nog wel goed is, als de booster een slecht signaal oppakt en opnieuw uitzendt schiet je er nog niets mee op.

Access Point

Access Points zijn de gouden middenweg, betaalbaar en ze werken goed. Enige vereiste om het goed te laten functioneren is dat ze bekabeld verbonden zijn met het modem. 

Vanaf het modem gaat er bijvoorbeeld een kabel naar zolder toe, hier sluit je het access point op aan en deze krijgt dan de volle snelheid aangevoerd van het modem. Het access point heeft een eigen WiFi netwerk waar je dan weer mee kunt verbinden, ideaal!

MESH Systeem

Een MESH systeem is de ultieme oplossing. Hierbij schakel je de WiFi van je modem volledig uit en plaats je de eerste unit direct bij het modem. 

Vervolgens installeer je door de hele woning de andere units uit het MESH pakket, dit kan draadloos maar de voorkeur gaat natuurlijk uit naar bekabeld. Deze units staan dan allemaal met elkaar in verbinding waardoor je door de hele woning hetzelfde netwerk krijgt. Perfect.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?