Windows 11

10% beter dan Windows 10.

Upgraden naar Windows 11

Windows 11 is al enige tijd geleden uitgekomen als de opvolger van Windows 10. Naast een grafische oppoetsbeurt is er onder de motorkap ook het een en ander veranderd. De instelling van Microsoft is om Windows 11 te blijven door ontwikkelen in plaats van doorgaan naar Windows 12. 

Hierdoor komt de ondersteuning van oudere Windows versies dan ook in het gedring en zijn gebruikers van oudere versies op de duur vatbaar voor beveiliginsproblemen. Het is dus zeker aan te raden om de upgrade zo snel mogelijk uit te voeren en te gaan werken met Windows 11.

Update-tool

Microsoft heeft een handige tool uitgebracht die controleert of jouw computer geschikt is voor de update naar Windows 11. Wanneer dit het geval is kun je via de tool gelijk de download en installatie starten.

Volledig naar eigen voorkeur kun je opteren voor behoud van alle data en programma’s of beginnen met een schone lei. De installatie wordt keurig afgerond en hierna is jouw computer geupdate naar Windows 11!

TPM 2.0

Vanaf Windows 11 is het een vereiste dat jouw computer TPM 2.0 ondersteunt, dit is een beveiliging op hardware niveau. Het kan dus voorkomen dat de update tool aangeeft dat jouw computer TPM 2.0 niet ondersteunt.

In de meeste gevallen kun je via de BIOS deze instelling inschakelen om zo alsnog de installatie uit te kunnen voeren. Hoe je in de BIOS van jouw computer komt kun je terugvinden op de website van de fabrikant.

Schone installatie

Uiteraard is het ook mogelijk om een volledig schone installatie van Windows 11 uit te voeren. Je kunt de installatiesoftware downloaden en hiermee een USB stick maken waar je Windows 11 vanaf kunt installeren. 

Zorg ervoor dat je computer opstart vanaf deze USB stick en dan kom je in het installatiemenu terecht. 

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?