Windows

Delete system32.

Windows

Windows is verreweg het meest gebruikte besturingsysteem ter wereld, bijna elke computer die je nieuw in de winkel koopt wordt standaard geleverd met Windows. Enkel Apple wijkt af met hun eigen MacOS en de opkomst van de Chromebooks doet ook een duit in het zakje.

Omdat er zoveel gebruik gemaakt wordt van Windows, spelen er ook regelmatig problemen op met deze software. Updates die fout gaan, het systeem wat corrupt raakt of een virus die de hele Windows installatie lam legt. Hierdoor kan het voorkomen dat je Windows dus moet herinstalleren of moet herstellen. Wij helpen je daar bij!

Windows installeren

Als je een computer bouwt (of laat bouwen) of voorziet van een nieuwe harde schijf/SSD, dan bevat deze dus geen Windows installatie. Je zal deze dus zelf moeten installeren.

Vroeger ging de installatie via een CD/DVD maar dat is achterhaald. Je kunt via de website van Microsoft een installatiebestand downloaden, op een USB zetten en hiermee Windows installeren op je computer, ideaal toch!

Problemen met Windows

Wanneer je tegen problemen aan loopt met Windows die niet, of niet eenvoudig, te herstellen zijn, kun je opteren om Windows helemaal opnieuw te installeren. 

Zoals met een normale installatie kun je dit via een USB stick doen of direct vanuit je bestaande Windows omgeving als deze nog voldoende functioneert. 

Uiteraard heeft het de voorkeur om eerst te proberen de problemen op te lossen, hiervoor kun je het beste de experts inschakelen.

Windows herstellen

Een alternatief voor het opnieuw installeren van Windows is systeemherstel. Als deze optie ingeschakeld is op jouw computer dan maakt Windows, met enige interval, herstelpunten aan. 

Alle wijzigingen die je sinds dit herstelpunt gedaan hebt zullen teruggedraaid worden, je bestanden blijven gelukkig wel behouden.

“Eindelijk iemand die geduld heeft en de tijd neemt om mij alles uit te leggen. “

Ons ervaren team lost elk probleem voor je op en neemt de tijd om jou alles uit te leggen.

Woon je in de Bollenstreek? Wij zijn er voor je.

Vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk kunnen wij door de hele Bollenstreek snel op locatie zijn. Geen gedoe met het verslepen van je apparatuur dus.

Ander probleem en hulp op locatie nodig?

Ook voor andere IT problemen bieden wij een oplossing. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Keurmeester

Geen zorgen, heldere prijzen voor hulp aan huis!

MM-ICT is ICT Waarborg gecertificeerd en mag hierdoor ook erkende keuringsrapporten uitreiken na een reparatie.

R

Transparante prijzen

R

Snel geholpen

R

Duidelijk advies

R

Nazorg en ondersteuning

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?