Zakelijk

Ieder probleem heeft meerdere oplossingen, wij bieden de beste.

De perfecte oplossing

Wij begrijpen dat de zakelijke klant behoefte heeft aan een zorgeloze ervaring. Problemen moeten snel en zonder extra hoofdpijn opgelost worden, daarom bieden wij volledige ontzorging aan het op gebied van IT. 

Echter blijft het eeuwenoude gezegde “Voorkomen is beter dan genezen.” ook hier van kracht. Een goed opgezet netwerk met werkplekbeheer, toegekende rechten en een sterke back-up neemt op voorhand al veel problemen weg!

office 365 & Cloud

Installeren en instellen van OneDrive, Office pakketten en Exchange Servers met specifieke rechten voor elke medewerker binnen het bedrijf.

werkplekbeheer

Inrichten, onderhouden en upgraden van werkplekken. Alles van het opzetten van een werkplek voor een nieuwe medewerker tot de beveiliging van bestaande werkplekken.

databeheer

Zowel on site als in de cloud bieden wij verschillende pakketten aan voor de beveiliging en het back-uppen van belangrijke bestanden en data.

“MM-ICT begrijpt mijn problemen en zoekt mee naar de oplossing die echt bij ons bedrijf past, fantastische service!”

Ons ervaren team staat elke dag voor je klaar.

Zakelijke voordelen

Het belangrijkste aan het vinden van de juiste oplossing is goed luisteren naar de wensen. Omdat er altijd meerdere mogelijkheden zijn om een probleem te tackelen is het cruciaal om de juiste oplossing te vinden voor het probleem.

Wij bieden altijd meerdere oplossingen door mee te denken en te adviseren. De keuze is natuurlijk volledig vrij, maar wij zorgen wel voor de juiste informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Support & Advies

Je kunt onze experts altijd bereiken om je IT-vragen te stellen. Hier rekenen wij geen extra kosten voor omdat wij vinden dat ondersteuning een deel van de service is.

Overstapservice

Wanneer je gebruik gaat maken van onze diensten beginnen we met een onboarding. Hierin bespreken we alle wensen en lopen wij alles na, kosteloos. Dat scheelt!

Service Pakketten

MM-ICT biedt naast alle losse diensten ook complete pakketten aan tegen een extra voordelig tarief. Uiteraard kun je naar hartewens werkplekken toevoegen of afschalen.

ESET Enterprise

Als zakelijke klant kun je via ons gebruik maken van ESET Enterprise Security. Deze geavanceerde anti-virus software biedt enorm veel mogelijkheden voor het bedrijf.

Onze partners

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen blijven wij altijd ontwikkelen. Onze partners bieden ons de mogelijkheid hiertoe.

“MM-ICT is al jarenlang erkend serviceprovider van VodafoneZiggo.”

Bekroonde Internet Service Provider

VodafoneZiggo

“Bescherm alle aspecten van jouw digitale wereld met geavanceerde technologie.”

Bekroonde internetbeveiliging

ESET Antivirus

“Een ICT Waarborg certificaat garandeerd een erkend servicebedrijf.”

Service waakhond voor ICT

ICT Waarborg

Zit je in de Bollenstreek of net daar buiten? Wij zijn er!

Met ons kantoor in Noordwijk hebben wij een centraal uitvalspunt voor de hele Bollenstreek! Onze monteurs kunnen hierdoor supersnel op locatie zijn zodat jij ook snel weer door kunt gaan.

Benieuwd hoe snel wij bij jou kunnen zijn?

Tijd om kennis te maken?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijven een kennismakingsgesprek aan en wij komen langs op locatie.

Neem contact op

Start chat
1
Stuur ons een bericht!
Welkom bij MM-ICT! Waarmee kunnen wij je helpen?